Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Escucha L'illa de Maians en la aplicación
Escucha L'illa de Maians en la aplicación
(3.247)(171.489)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer

L'illa de Maians

Podcast L'illa de Maians
Podcast L'illa de Maians

L'illa de Maians

Ona Llibres
Guardar
L'illa de Maians és el podcast de literatura i pensament de la llibreria Ona, que dirigeix i presenta el filòsof i músic Bernat Dedéu. S'emet cada dijous i està... Ver más
L'illa de Maians és el podcast de literatura i pensament de la llibreria Ona, que dirigeix i presenta el filòsof i músic Bernat Dedéu. S'emet cada dijous i està... Ver más

Episodios disponibles

5 de 124
 • #124 El dilema de l'amor, de Lluís Calvo.
  Aquesta setmana a L'illa de Maians, presentat i dirigit per Bernat Dedéu, parlem del llibre 'El dilema de l'amor', de Lluís Calvo. Ens acompanya: Lluís Calvo. Llibre:  'Vida privada' - https://onallibres.cat/botiga/vida-privada-3 Un podcast d'Ona Llibres - ⁠⁠https://onallibres.cat⁠⁠ Presentat i dirigit per Bernat Dedéu. Realització i edició per Albert Olaya.
  28/5/2023
  31:15
 • #123 Vida privada, de Josep Maria de Sagarra.
  Aquesta setmana a L'illa de Maians, presentat i dirigit per Bernat Dedéu, parlem del llibre 'Vida privada', de Josep Maria de Sagarra. Ens acompanya: Narcís Garolera. Llibre:  'Vida privada' - https://onallibres.cat/botiga/vida-privada-3 Un podcast d'Ona Llibres - ⁠⁠https://onallibres.cat⁠⁠ Presentat i dirigit per Bernat Dedéu. Realització i edició per Albert Olaya.
  13/5/2023
  31:28
 • #122 Els irredempts, de Cristina García Molina.
  Aquesta setmana a L'illa de Maians, presentat i dirigit per Bernat Dedéu, parlem del llibre 'Els irredempts', de Cristina García Molina. Ens acompanyen: Marina Porras i Jaume C. Pons Alorda. Llibre:  'Els irredempts' - https://onallibres.cat/botiga/els-irredempts Cançó final: Melic - Ven'nus i Ferran Palau - https://open.spotify.com/track/7svLAn4dHy3YWwWs74EgqW?si=4a1ac514ad4b4803 Un podcast d'Ona Llibres - ⁠https://onallibres.cat⁠ Presentat i dirigit per Bernat Dedéu. Realització i edició per Albert Olaya.
  4/5/2023
  23:37
 • #121 Un dietari sentimental, de Júlia Bacardit.
  Aquesta setmana a L'illa de Maians, presentat i dirigit per Bernat Dedéu, parlem del llibre 'Un dietari sentimental, de Júlia Bacardit' i ens acompanya l'autora per parlar-ne. Llibre:  'Un dietari sentimental, de Júlia Bacardit' Cançó final: xicu - 'Runes i Glòria' - https://open.spotify.com/track/5FGUgKljhhdqtxNGNcPJYe?si=9d9f027b23794d03 Un podcast d'Ona Llibres - ⁠https://onallibres.cat⁠ Presentat i dirigit per Bernat Dedéu. Realització i edició per Albert Olaya.
  30/4/2023
  34:14
 • #120 La perplexitat, de Jordi Graupera.
  Aquesta setmana a L'illa de Maians, presentat i dirigit per Bernat Dedéu, parlem del llibre 'La perplexitat', de Jordi Graupera i ens acompanya l'autor per parlar-ne. Llibre:  'La perplexitat' - https://onallibres.cat/botiga/la-perplexitat Cançó final: Billy Joel - 'New York state of mind' - https://open.spotify.com/track/0h1gwfp6oDPHepDEebpHH1 Un podcast d'Ona Llibres - ⁠https://onallibres.cat⁠ Presentat i dirigit per Bernat Dedéu. Realització i edició per Albert Olaya.
  23/4/2023
  41:09

Más podcasts de Arte

Acerca de L'illa de Maians

L'illa de Maians és el podcast de literatura i pensament de la llibreria Ona, que dirigeix i presenta el filòsof i músic Bernat Dedéu. S'emet cada dijous i està disponible a les principals plataformes de Podcast. Cada capítol de L'illa de Maians té com a protagonista un llibre o un autor al voltant del qual gira la conversa, es debat i es comparteixen idees.
Sitio web del podcast

Escucha L'illa de Maians, Poesía con voz -Emiliano Martín- Podcasts y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.es

L'illa de Maians

L'illa de Maians

Descarga la aplicación gratis y escucha la radio como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store