Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Escucha Puja al puto robot! en la aplicación
Escucha Puja al puto robot! en la aplicación
(3.247)(171.489)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer

Puja al puto robot!

Podcast Puja al puto robot!
Podcast Puja al puto robot!

Puja al puto robot!

Radio Primavera Sound
Guardar
L'Ofèlia Carbonell i l’Oriol Estrada i et conviden a pujar al puto robot per viatjar pel món del manganime com no havies fet mai. Parlant de la cultura pop a tr... Ver más
L'Ofèlia Carbonell i l’Oriol Estrada i et conviden a pujar al puto robot per viatjar pel món del manganime com no havies fet mai. Parlant de la cultura pop a tr... Ver más

Episodios disponibles

5 de 9
 • Hòsties fantàstiques amb Patrick Urbano
  Els catalans tenim més que nostrada la fantasia d'espases, princeses i dracs, però, què passa quan arriba al Japó? Parlem de la fantasia heroica al món del manga, els seus orígens en el món del videojoc i el títol de culte que ha inspirat tots els teus animes preferits: avui toca parlar de Berserk. Per fer-ho, convidem a en Patrick Urbano, fan prèmium de Berserk, practicador d'arts marcials i propietari d'una espasa o dues.
  22/5/2023
  58:08
 • Dibuixar i escriure amb Rocío Quillahuaman
  Pugem al puto robot per viatjar fins a l'altra banda del còmic: fama, fortuna, anonimat, explotació i precarietat. Com és ser un autor de còmics manga? Com funciona la indústria al Japó? I per què hi ha tants còmics sobre fer còmics? Ens acompanya la il·lustradora i escriptora Rocío Quillahuaman per parlar del procés d'escriure unes memòries, dibuixar per venjar-se del món i el manga que llegia de petita.
  25/4/2023
  1:02:00
 • Ser o no ser nens amb Laia Servera
  El Japó és un dels països amb menys natalitat del món i, tot i així, la infància i la joventut són arquetips centrals de la seva cultura pop. De l’origen del Kawaii a les seves contradiccions, escolarització, uniformes i bullying. Ens acompanyarà la Laia Servera per parlar del nou Súper3, els seus animes de la infància i com es tria un contingut infantil que no infantilitzi.
  9/3/2023
  1:14:01
 • Monstres de butxaca amb Edgar Ballarín
  I tu, tries foc, aigua o herba? Aquest mes pugem al puto robot per endinsar-nos al món del media mix japonès. Pokemon és, segurament, una de les franquícies més longeves i rendibles de l'actualitat, però, sabies que no hauria existit mai de no ser per un nen que buscava insectes pel camp? Ens acompanya Edgar Ballarín de l'equip de l'APM per parlar dels últims jocs de la saga, la nostàlgia i l'humor de la generació 3xL.
  16/2/2023
  1:02:25
 • Noies màgiques amb Rita Rakosnik
  En nom de la lluna, l’amor, la justícia i el que calgui! Repassem la història d’un dels fenòmens més universals de tot el repertori manganime: les magical girls. D’Embruixada a la Marinera Lluna. a Per fer-ho, convidem a la Rita Rakosnik per parlar de feminitat i hiperfeminitat, el pes cultural de la metamorfosi i les autores del Shojo.
  10/1/2023
  1:08:40

Más podcasts de Música

Acerca de Puja al puto robot!

L'Ofèlia Carbonell i l’Oriol Estrada i et conviden a pujar al puto robot per viatjar pel món del manganime com no havies fet mai. Parlant de la cultura pop a través del manga i del manga a través de la cultura pop, el podcast proposa un anàlisi del fenòmen otaku des del punt de vista del fan i de l'expert, deixant lloc tant al debat com a la divulgació. Cada episodi parteix d'un tema com a fil conductor per parlar d'història del Japó, cinema, literatura, la seva influència en els grans títols de l'anime i el manga i viceversa. I es tanca fent tertúlia amb una persona convidada per xerrar-ne i treure l’otaku que té dins de l'armari. Què, hi puges?
Sitio web del podcast

Escucha Puja al puto robot!, NoSoloEsRuido y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.es

Puja al puto robot!

Puja al puto robot!

Descarga la aplicación gratis y escucha la radio como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store

Puja al puto robot!: Podcasts del grupo