D’AFTER amb SAMANTHA HUDSON (((o(*°▽°*)o))) la trinae
Avui acollim una persona celebrada l'onze de setembre i nascuda de Puigdemont... exacte, Samantha Hudson! Si no t'esperaves aquesta resposta, molt menys t'esperaras de què va aquest capítol. Passem un capítol ressacoses (menys la Cèlia <3) xerrant del tot i del res més exquisit. Quins beneficis té semblar guiri a Barcelona? Quina és l'estratègia guanyadora per robar càtering a Universitat? Parlem de coses tan trascendentals com créixer i envellir com a persona queer o la Pel·lícula de les Abelles. SÍ, AQUELLA pel·lícula.
--------
52:43
PROMO IMMOBILIÀRIA amb SVETLANA |ʘ‿ʘ)╯ la trinae
Existeix un encreuament on es troben Joan Maragall, Raffaela Carrà i la família del Súper3 amb una energia eurovisiva impresionant? Sí, Svetlana! L’univers Svetlana ho és tot i no és res, és allò que no t’esperes però alhora no et sorprèn: perquè és Svetlana. Parlem amb la Júlia i en Roc sobre la seva excursió a can Flos Mariae, sobre si han tingut mai la sarna i sobre dedicar un EP a Barcelona. Els fem una mica de millenial shaming, discutim sobre les contradiccions de polititzar-se i debatem la generació de macedònia que vam agafar. Nenes, poseu-vos llestes! Toca capítol nou.
--------
57:08
MAKE EL PARAL·LEL TRAVESTI AGAIN amb SANTA CATALINA, SARA BROWN i CLOVER BISH (•̀ ᴖ •́)ノ彡☆₊ ⊹✮ la trinae
En els últims anys hem vist com programes com Ru Paul’s Drag Race portaven el travestisme a pantalles on mai havia arribat i el famos Molino tornava a obrir les seves portes al paral·lel. Però, què s’ha perdut pel camí? Tornem a les arrels, tornem als cabarets del s.XX en un capítol educatiu amb Santa Catalina, Sara Brown i Clover Bish. Parlem de què van ser els cabarets, què representaven per a les comunitats i quin tipus d’espai aportaven a una Barcelona que cada vegada veiem més lluny. Reflexionem al voltant de quines formes d’art que hi existien han persistit, i quines han quedat molt més ocultes o condemnades a l’oblit. Imaginem, per acabar amb un toc d’esperança, un futur on els cabarets tornin a ser els llocs d’esplendor, socialització, i vida de barri que eren; sense que la dissidència, que n’és una peça clau, es quedi pel camí.
--------
55:38
MENTALITAT DE TAURÓ ദ്ദി ˉ͈̀꒳ˉ͈́ )✧ la trinae
És un fet que tant vosaltres com nosaltres la trobàvem a faltar... torna la powerpoint night! Ens convertim en emprenadores per un dia en la nostra versió de Shark Tank, on els taurons sou vosaltres: ja ens direu en què invertiríeu. Solucionem el debat entre el brunch i l'esmorzar de forquilla, calmem la nostàlgia adolescent de la generació Z i solucionem el transport de les flintes barcelonautes. Un capítol d'embogimenta per remuntar la tristesa de gener.
--------
53:39
UN NOM QUE NO SAP TOTHOM amb PIONERES DEL BARÇA (๑•̀ㅂ•́)ง✧ la trinae
Estem en la nostra era més fife… però si ho fem, ho fem bé. Sovint es parla de futbol però no sempre es fa justícia a algunes persones crucials en la trajectòria d’aquest esport, com la Lolita, la Pilar i l’Anna. Elles fa 54 Nadals que van saltar al camp a jugar el primer partit del que esdevindria el Barça femení i les seves botes van obrir el camí que ara segueixen estrelles com Aitana o Alèxia. No va ser fàcil i es van trobar uns quants desgraciats pel camí. Seiem, en xerrem, escoltem les seves anècdotes i el que tenen a explicar-nos i, per descomptat, les sotmetem al nostre punto i opino! La ràtio jugadores:lesbianes estava tan alta com ara en la seva època? Canviarien la trajectòria per la d’una jugadora del s. XXI? De l’1 al 10, com de mala persona és Pedro Ruiz i per què un 1000? Tenen un nom, però no el sap tothom: les pioneres del Barça.
En l’actualitat, anar al lavabo és secretiu, íntim i, en resum, un fet que portem amb cert pudor. A l’Antiga Roma, però, quan les termes públiques eren el centre de l’oci, els lavabos de l’època, les latrinae, comptaven sovint amb més d’un seient. I era mentre cagaven que els romans entaulaven conversa. Segle XXI, recuperem l’hàbit: som "la trinae" un podcast fet per i per a joves, i ens caguem en tot conjuntament.