És la carn saludable per excel·lència, la que sempre es pren quan fem dieta i el comodí quan no sabem què cuinar. Tant és així que de vegades és l'única carn que mengem. Però què en sabem? És millor que prendre carn de vedella? Cal prendre pollastre ecològic? És bo que estigui una mica cru? El pit de pollastre és una mica com la llauna de tonyina: tothom en menja. Per això avui és el protagonista del nostre pòdcast.
--------
19:22
--------
19:22
Capítol 117: Hi ha una dieta per bronzejar-nos més?
És cert que ara ja no està tan de moda com abans estar morenos, però, tot i això, hi ha qui vol tenir una pell amb més color i no són poques les persones que prenen els aliments que calgui per aconseguir-ho. La pregunta és: hi ha realment alguna fórmula màgica per bronzejar-nos més? Es pot estimular la producció de melanina? Quins nutrients hi poden ajudar? Si t’agrada agafar color, aquest és el teu pòdcast.
--------
20:19
--------
20:19
Capítol 116: Què ens aporta el formatge fresc?
És un dels aliments estrella de les dietes i, en general, és el formatge més saludable per excel·lència. De fet, qui més, qui menys, en menja quan es vol aprimar o quan vol menjar més sa. Ara bé... alimenta, el formatge fresc? Quant calci té? Són tot avantatges, en aquest tipus de formatge? Realment és tan lleuger com creiem? Si sou de les persones que normalment en mengen, aquest pòdcast us interessa.
--------
20:22
--------
20:22
Capítol 115: Com es pot evitar recuperar el pes després de fer dieta?
Els estudis ho diuen: més del 70% de les persones que han fet dieta i han perdut pes el tornen a recuperar l’any següent. Aquesta és una de les raons per les quals, quan s’acosta l’estiu, hi ha tanta gent que any rere any es posa a fer dieta. Per què és tan difícil mantenir el pes? En què fallem un cop ja ens hem aprimat? És possible mantenir el pes a llarg termini? Parlarem d’això i d’altres qüestions en aquest pòdcast, que segurament us podrà ajudar amb aquest tema.
--------
19:51
--------
19:51
Capítol 114: És veritat que la pastanaga va bé per a la vista?
En una època plena de falsos superaliments i de remeis miraculosos, pot ser molt estimulant saber que hi ha aliments de sempre que són una meravella. La pastanaga no està de moda ni és un ingredient exòtic, però té unes propietats que poques vegades en som conscients. I sí, per una vegada és veritat que va bé per a la vista, però... per què? És un aliment adequat per a tothom? Quins nutrients té realment la pastanaga? Aquestes i altres qüestions al 'Respostes que alimenten'. Després d'escoltar-lo veureu la pastanaga diferent.