Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Escucha Parem l'antena en la aplicación
Escucha Parem l'antena en la aplicación
(3.247)(171.489)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer

Parem l'antena

Podcast Parem l'antena
Podcast Parem l'antena

Parem l'antena

Catalunya Ràdio
Guardar
Un podcast de Manel Alías que trena entrevistes amb diferents persones al voltant d'un únic concepte triat perquè pot resultar inspirador per a gent molt divers... Ver más
Un podcast de Manel Alías que trena entrevistes amb diferents persones al voltant d'un únic concepte triat perquè pot resultar inspirador per a gent molt divers... Ver más

Episodios disponibles

5 de 9
 • Els números de la teva vida
  Quins són els números de la teva vida? T'agradin o no les matemàtiques, estem envoltats de xifres. En parlem amb un matemàtic i també amb Laia Palau, la jugadora de bàsquet a qui l'Uni Girona ha retirat la samarreta amb el número 3, i us presentarem una persona a qui va tocar la grossa de Nadal dos anys seguits.
  31/5/2023
  31:59
 • L'art de preguntar
  Què li preguntaries al papa, a Messi o al president del país, si els tinguessis al davant? Sense preguntes no avançaríem, ni aprendríem. Per a una categoria de persones, a més a més, són la base de la seva feina. Són professionals d'aconseguir explicacions. Jordi Évole ha fet algunes de les entrevistes més rellevants i ens explica com les prepara. I quines preguntes encara tenen gravades periodistes com Antoni Bassas, Mònica Terribas, Josep Cuní, Neus Bonet o Laura Rosel? Com interroga una advocada perquè el seu client guanyi el cas? I una policia, quines preguntes planteja per trobar el criminal? Les preguntes també són la clau per als responsables de recursos humans que busquen candidats per a un lloc de feina. Com les plantegen?
  24/5/2023
  39:16
 • La llista de les llistes
  Saps si figures en alguna llista? N'hi ha de vermelles, de negres o de morosos. D'electorals, d'espera o de classe. En aquest capítol "Parem l'antena" al món de les llistes i viatgem fins a Madrid per entrar a la cuina de fàbriques de llistes com Forbes, Spotify o a la Policia Nacional. També parlem però d'una llista que emociona, una llista de somnis.
  17/5/2023
  37:04
 • Noms que amaguen noms
  En aquest capítol hem posat una condició per entrar-hi: tothom a qui entrevistem és més conegut pel seu pseudònim que pel seu nom real. Ens acompanya el Pirata, un locutor de ràdio que va arribar a tenir un infart en directe. La ninotaire Flavita Banana, amb la seva mirada única de la societat i el món en què vivim. I l'artista musical Alizzz, que ens explica des de com ha creat temes musicals que s'han convertit en hits instantàniament fins a per què el seu nom artístic acaba amb tres zetes. També parlem d'algú que ha tingut desenes de pseudònims. Hi intervenen: el Pirata, locutor de Rock Fm; Flavita Banana, ninotaire; Alizzz; artista musical, i Jordi Manent, que va participar en la redacció de "Pseudònims usats a Catalunya i a l'emigració".
  10/5/2023
  34:18
 • Cognoms contra el destí
  Gustavo Adolfo Bécquer semblava destinat a ser poeta però s'hi va rebel·lar! Va començar a saltar cada vegada més i més amunt fins a aconseguir un rècord que a Catalunya ningú ha pogut batre. Sentirem la seva història i la d'altres persones amb cognoms que no deixen indiferent. Com es porta, per exemple, el cognom "Penis"?
  3/5/2023
  30:57

Más podcasts de Cultura y sociedad

Acerca de Parem l'antena

Un podcast de Manel Alías que trena entrevistes amb diferents persones al voltant d'un únic concepte triat perquè pot resultar inspirador per a gent molt diversa
Sitio web del podcast

Escucha Parem l'antena, La Inquietud y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.es

Parem l'antena

Parem l'antena

Descarga la aplicación gratis y escucha la radio como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store

Parem l'antena: Podcasts del grupo