Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Escucha El segrest en la aplicación
Escucha El segrest en la aplicación
(3.247)(171.489)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer

El segrest

Podcast El segrest
Podcast El segrest

El segrest

Catalunya Ràdio
Guardar
Carles Porta investiga una història que sona a tothom però que ningú ha explicat mai íntegrament: el segrest de la farmacèutica d'Olot, Maria Àngels Feliu. El 2... Ver más
Carles Porta investiga una història que sona a tothom però que ningú ha explicat mai íntegrament: el segrest de la farmacèutica d'Olot, Maria Àngels Feliu. El 2... Ver más

Episodios disponibles

5 de 27
 • Com s'ha fet "El segrest"
  Com s'ha fet la sèrie "El segrest"? En aquest episodi parlem amb alguns dels membres de l'equip que han treballat en la producció d'aquest podcast, com els actors que han interpretat els personatges principals, els tècnics de so encarregats de la banda sonora del programa i del so binaural, la directora artística, Dolors Martínez, i el director de la sèrie, Carles Porta.
  30/11/2020
  41:16
 • Capítol extra: Què se n'ha fet, dels protagonistes?
  Han passat 28 anys des del dia que van segrestar Maria Àngels Feliu, i els condemnats ja estan en llibertat. Parlem sobre ells amb Tura Soler, una de les periodistes que més van escriure sobre el cas. També sabrem com va anar el judici amb les declaracions de Carles Monguilod, l'advocat de la Maria Àngels; Ignacio Rubio, l'advocat de Joan Casals; Mercè Alcocer, la primera directora de comunicació del Tribunal Superior de Justícia, i Fernando Lacaba, el president de l'Audiència de Girona i president del Tribunal en el moment del judici.
  30/11/2020
  44:02
 • Capítol final: La confessió
  A causa de la pressió mediàtica i policial, l'agent Toni Guirado acaba confessant la seva participació en el segrest de la farmacèutica la matinada del 10 de març del 1999 en una conversa amb el cap de la Policia Local, Josep Torrent, i el porten a declarar davant de la jutgessa. Quatre anys més tard, el 10 d'abril del 2003, surt la sentència del judici que condemna Toni Guirado, Ramon Ullastre, Sebastià Comas, José Luis Paz i Montserrat Teixidor, dona d'Ullastre, a llargues penes de presó. Xavier Bassa i Joan Casals queden absolts.
  23/11/2020
  36:09
 • Capítol 22: Contra les cordes
  Som a principis de 1999. La Maria Àngels treballa a la farmàcia amb normalitat i els nens han crescut, ningú pensa ja en el segrest. El 7 de març, el Periódico de Catalunya anuncia un nou número de la revista Interviu amb una exclusiva sobre el segrest d'Olot. L'endemà, la periodista Tura Soler d'El Punt publica una notícia dient que s'està investigant policies locals d'Olot sospitosos del segrest de Maria Àngels Feliu. L'agent Guirado comença a estar visiblement afectat i nerviós per tot plegat.
  23/11/2020
  29:31
 • Capítol 21: Neteja de calaixos
  La Maria Àngels va remuntant i mira de refer la seva vida. La primavera del 97, la Carme Puig, cap de premsa de la subdelegació del govern de Girona i casada amb el policia nacional Rafa Márquez, troba documents que parlen de les declaracions del municipal Rafa García Camargo de finals del 94. Arran d'això, els agents de la UCO reprenen la investigació. El 1999, Pilar Castillo, la jove jutgessa d'Olot, parla amb Jacinto Vicente, el nou secretari judicial, per reobrir el cas.
  23/11/2020
  29:14

Más podcasts de Crímenes reales

Acerca de El segrest

Carles Porta investiga una història que sona a tothom però que ningú ha explicat mai íntegrament: el segrest de la farmacèutica d'Olot, Maria Àngels Feliu. El 20 de novembre del 1992 i durant 16 mesos, el destí d'una família canviaria per sempre. Cada dilluns, a les 6 del matí, 5 nous capítols al web i l'app de Catalunya Ràdio. Aquests episodis s'estrenaran una setmana més tard a la diverses plataformes de podcast.
Sitio web del podcast

Escucha El segrest, El Laberinto y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.es

El segrest

El segrest

Descarga la aplicación gratis y escucha la radio como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store

El segrest: Podcasts del grupo