Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Escucha {param} en la aplicación
Escucha L'ofici de viure en la aplicación
(3.247)(171.489)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer

L'ofici de viure

Podcast L'ofici de viure
Podcast L'ofici de viure

L'ofici de viure

Guardar
Gaspar Hernàndez ens fa la vida més fàcil!
Gaspar Hernàndez ens fa la vida més fàcil!

Episodios disponibles

0 de 50
 • Especial 15 anys de "L'ofici de viure"
  El 2022 celebrem els 15 anys de "L'ofici de viure", i ho fem avui amb aquest programa, enregistrat a la Jornada dels 25 anys de la Fundació Ecologia Emocional, col·laboradora habitual del programa. Hem volgut fer una tertúlia distesa amb algunes de les persones que ens han acompanyat durant tot aquest temps, parlant sobretot de lliçons de vida d'elles mateixes, que tanmateix podem extrapolar a tots nosaltres. Conversem amb la directora de la Fundació Ecologia Emocional, Mercè Conangla, i amb els psicòlegs Antoni Bolinches, Jenny Moix i Xavier Guix. Amb una salutació molt especial de felicitació del referent de l'autoconeixement Victor Küppers. Gaudiu-ne!
  5/15/2022
  57:24
 • Callar massa per evitar el conflicte
  Hi ha vegades que el silenci és or. Però en molts altres moments, potser callem per evitar un conflicte que era necessari. Quins són aquests moments i on ens pot portar el silenci amb els amics, companys de feina, família o, molt pitjor, amb la parella? És perillós no parlar? Fins a quin punt no ho hem de fer? En parlem amb la psicòloga Emma Ribas i la coach per a dones Noemí Seva. També ens hi fa una reflexió la psicòloga Carme Brit. Amb l'espai de Sergi Torres.
  5/14/2022
  47:03
 • Superar una addicció
  Hi ha les addiccions físiques i les psicològiques. Totes es poden tractar. De totes se'n pot sortir. Com a exemple, us oferim el valuosíssim testimoni d'un oient que ens explica com se n'ha sortit de la seva addicció a la pornografia. Però també parlem d'alcohol, drogues, videojocs o internet. Amb el doctor Xavier Fàbregas, que fa mots anys que treballa amb addiccions, i el terapeuta Jaume Pagès. I amb la reflexió afegida del psicòleg i antropòleg Josep Maria Fericgla.
  5/8/2022
  56:53
 • Prendre decisions: resistències
  Per què ens costa tant prendre decisions? Tirar-se a la piscina no és fàcil, sobretot perquè sortim de la zona de confort i entrem en un món desconegut. La por de moltes coses en el moment d'haver de fer el pas és el que anomenem "resistències". Les psicòlogues Aroa Mateo i Paula Folch ens expliquen a què ens referim exactament. Amb la reflexió de la coach Magda Barceló.
  5/7/2022
  45:56
 • La soledat de les autònomes
  Ser autònom (o autònoma) pot semblar que és la manera d'acomplir un somni que hem perseguit des de sempre. Però no és tan fàcil. Per començar, no tothom té perfil d'autònom, i, encara que el tinguem, segur que ens sentim sols davant tota mena de problemes financers, econòmics, personals... Sense anar més lluny, la conciliació familiar és sovint una quimera. I, si s'és una dona, segurament encara més. I, si s'és una autònoma, s'ha de bregar també amb la bretxa de gènere a l'hora de fer la feina perquè, encara que no ho vulguem, hi és. En ho expliquen l'emprenedora Gemma Fillol, la dissenyadora i autònoma Jordina Tió i, en una reflexió breu, la consultora empresarial Txell Costa.
  4/30/2022
  46:17

Acerca de L'ofici de viure

Gaspar Hernàndez ens fa la vida més fàcil! "L'ofici de viure", el programa de Catalunya Ràdio líder a internet, t'ofereix les millors eines per cultivar el teu benestar emocional. I també, creixement personal, psicologia positiva i nova espiritualitat amb els especialistes, Sergi Torres i Àlex Rovira.

Sitio web de la emisora

Escucha L'ofici de viure, COPE Emisión Nacional y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.es

L'ofici de viure

L'ofici de viure

Descarga la aplicación gratis y escucha radio y podcast como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store