Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Escucha L'ofici de viure en la aplicación
Escucha L'ofici de viure en la aplicación
(3.247)(171.489)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer

L'ofici de viure

Podcast L'ofici de viure
Podcast L'ofici de viure

L'ofici de viure

Catalunya Ràdio
Guardar
Gaspar Hernàndez ens fa la vida més fàcil! "L'ofici de viure" t'ofereix les millors eines per cultivar el teu benestar emocional. I també, creixement personal, ... Ver más
Gaspar Hernàndez ens fa la vida més fàcil! "L'ofici de viure" t'ofereix les millors eines per cultivar el teu benestar emocional. I també, creixement personal, ... Ver más

Episodios disponibles

5 de 50
 • La carta natal
  Què és exactament la carta natal (o astral) i per a què ens serveix? L'astròloga Sílvia Susach ha escrit el llibre "Lo que las estrellas cuentan sobre ti" per aclarir conceptes i per explicar-nos com n'és, d'important, tenir-la en compte. També parlem de quin paper hi juguen l'ascendent, els planetes, les cases... Amb la reflexió valuosíssima del també astròleg Tristan Llop.
  27/5/2023
  33:43
 • Créixer fent voluntariat
  Què són les competències i les metacompetències en el món del voluntariat? I què significa ser un voluntari per una causa justa? De com totes dues coses s'entrellacen, en parlem amb el politòleg i exdirector de FundiPau (Fundació per la Pau) Jordi Armadans i amb la coach i psicòloga Cris Bolívar. Amb un apunt de la psicòloga Laura Estil·las Valenzuela i l'espai de Sergi Torres. I, per cert, tots hauríem de fer-nos voluntaris d'alguna cosa?
  21/5/2023
  53:20
 • Desintoxicar el cos
  Què vol dir que el nostre cos està intoxicat? Com podem saber en quin grau ho està? Quina relació hi ha entre la intoxicació i la inflamació? I com ho hem de fer per desintoxicar-nos? Ho comentem amb el metge Miquel Masgrau i el nutricionista Marc Vergés. Ens ho arrodoneix la també nutricionista Carla Zaplana.
  20/5/2023
  41:55
 • La parella: em parla malament
  Com hem de reaccionar si la parella ens parla malament? De fet, hem de reaccionar d'alguna manera o val més que ho deixem passar? Fins a quin punt som responsables de com ens parli l'altra persona i quan hi hem de posar límits, aquesta és la qüestió. I, sobretot, si el fet que ens parlin malament és una falta de respecte. A banda, hauríem de mirar què li ha passat i com li han parlat a la persona "agressora" des que era petita... Les psicòlogues Helen Flix i Mati Segura, a més de l'experta en comunicació no violenta Irene Glatz, ens ajuden a treure'n l'entrellat. També comptem amb l'espai de Sergi Torres.
  14/5/2023
  58:06
 • El dol conscient
  Després de la mort d'algú que ens és pròxim, s'ha de transitar un dol. La llicenciada en Ciències Polítiques i instructora de mindfulness Marta Casarramona ha escrit un llibre, "Viure un dol conscient", que explica com s'hauria de fer. Per quines etapes passem i quan s'acaba un procés de dol? Aquestes i d'altres són les preguntes que ens fem a "L'ofici de viure" amb la reflexió d'Anji Carmelo, que acompanya persones en el dol.
  13/5/2023
  36:41

Más podcasts de Salud y forma física

Acerca de L'ofici de viure

Gaspar Hernàndez ens fa la vida més fàcil! "L'ofici de viure" t'ofereix les millors eines per cultivar el teu benestar emocional. I també, creixement personal, psicologia positiva i nova espiritualitat amb els especialistes, Sergi Torres i Àlex Rovira.
Sitio web del podcast

Escucha L'ofici de viure, Psiconautica y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.es

L'ofici de viure

L'ofici de viure

Descarga la aplicación gratis y escucha la radio como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store

L'ofici de viure: Podcasts del grupo