Powered by RND

La fonda

Catalunya Ràdio
La fonda
Último episodio

Episodios disponibles

5 de 460
  • Innovació i territori
    La gastronomia catalana treballa amb força per no quedar-se enrere en innovació. Anem al Clúster Food Retail de Catalunya i parlem d'innovació i territori. També ens atansem fins a la Fira Orígens d'Olot per saber quina és la millor botifarra catalana d'aquest 2025 i per descobrir el projecte Minva.
    --------  
    1:05:00
  • L'oli nou ha arribat!
    El mes de novembre, abans de les festes de Nadal, arriba el vi novell i l'or de la terra. L'oli d'oliva verge extra brolla amb tot el seu verd intens dels molins de Catalunya. I aquest cap de setmana a la plaça Catalunya s'hi celebra el Mercat de l'oli nou. Un lloc per fer cultura de l'oli, aprendre a diferenciar els olis, conèixer les diferents varietats i un munt d'activitats. A "La fonda" ens hem avançat i hem convidat artesans de l'oli de diferents indrets de Catalunya perquè ens expliquin les seves característiques.
    --------  
    1:01:57
  • Grandmas Cooking Barcelona. La cuina de les àvies
    Visitem el col·lectiu Grandmas Cooking Barcelona, que ens parla de la cuina de l'àvia amb la Verònica Baena, la Núria Isanda i la Montse Rusinés. Posar-se a cuinar és molt més que fer plats. És diversió, és aprendre, és ensenyar, és socialitzar, és defensar, és promoure, és recordar, i un munt d'adjectius més, que fan de l'acte de cuinar un estil de viure la vida.
    --------  
    1:05:05
  • Grandmas Cooking Barcelona. La cuina de les àvies
    Visitem el col·lectiu Grandmas Cooking Barcelona, que ens parla de la cuina de l'àvia amb la Verònica Baena, la Núria Isanda i la Montse Rusinés. Posar-se a cuinar és molt més que fer plats. És diversió, és aprendre, és ensenyar, és socialitzar, és defensar, és promoure, és recordar, i un munt d'adjectius més, que fan de l'acte de cuinar un estil de viure la vida.
    --------  
    1:05:06
  • El Hogar Gallego. 50 anys d'història de la cuina del peix a Calella
    Amb El Hogar Gallego encetem una simfonia de restaurants amb medalla de plata i or. Aquells que ja porten 25 o 50 anys a l'esquena. En un moment on molts restaurants de nova obertura no arriben als tres anys, volem conèixer la història i els fogons d'aquests restaurants que les han vist de tots colors, i que mantenen una cuina viva i amb personalitat. També parlem amb en Joan Bernat, un mexicà d'origen català que ha decidit tornar-se cuiner als 50 anys, l'Òscar Gómez ens porta el restaurant Fontané a la guia de "La fonda", l'Ignasi Camps passa pel "Bocatto di cardinale" i l'Hernan, de la Braseria de Muntanyola, ens porta una nova classe de brases.
    --------  
    1:06:28

Más podcasts de Cultura y sociedad

Acerca de La fonda

Pep Nogué obre "La fonda" amb la millor gastronomia i les millors receptes catalanes.
Sitio web del podcast

Escucha La fonda, ROCA PROJECT y muchos más podcasts de todo el mundo con la aplicación de radio.es

Descarga la app gratuita: radio.es

  • Añadir radios y podcasts a favoritos
  • Transmisión por Wi-Fi y Bluetooth
  • Carplay & Android Auto compatible
  • Muchas otras funciones de la app

La fonda: Podcasts del grupo

Aplicaciones
Redes sociales
v8.0.5 | © 2007-2025 radio.de GmbH
Generated: 12/3/2025 - 10:57:27 AM