Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Escucha Les Teresines, pim, pam, pum en la aplicación
Escucha Les Teresines, pim, pam, pum en la aplicación
(3.247)(171.489)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Página inicialPodcastsFicción
Les Teresines, pim, pam, pum

Les Teresines, pim, pam, pum

Podcast Les Teresines, pim, pam, pum
Podcast Les Teresines, pim, pam, pum

Les Teresines, pim, pam, pum

Catalunya Ràdio
Guardar
Podcast de ficció de La Cubana en clau de comèdia de la mà de Les Teresines. Cada setmana, les tres germanes parlaran d'un tema seriós, però explicat a la seva ... Ver más
Podcast de ficció de La Cubana en clau de comèdia de la mà de Les Teresines. Cada setmana, les tres germanes parlaran d'un tema seriós, però explicat a la seva ... Ver más

Episodios disponibles

5 de 10
 • Capítol 8: Ritus socials
  Hi ha una sèrie d'esdeveniments socials on tothom hi participa, sigui per motius familiars, de compromís social o simplement d'amistat. Són ritus creats "l'any de la picor" que, tot i que avui en dia tot ha canviat i evolucionat, continuem seguint al peu de la lletra el guió marcat. Tots sabem el paper que ens toca interpretar. Tot és teatre: enterraments, batejos, dinars de Nadal, comunions, revetlles, aniversaris, casaments... Les Teresines fa temps que no van a cap casament. Totes les seves amigues ja fa temps que estan casades. Amb una gran sorpresa reben una invitació de casament del tècnic de so de Catalunya Ràdio i es veuen obligades a fer-hi acte de presència i fer tot el que això comporta. Malauradament, una notícia d'última hora pot fer trastocar els plans que tenien per aquest feliç dia.
  3/4/2023
  38:35
 • Capítol 7: "Vacaciones en el mar"
  A priori, el tema d'aquesta setmana seria: "Per què fem vacances?" Serveixen per gaudir? Serveixen per descansar? Serveixen per conèixer nous llocs? Serveixen només per fardar? Serveixen només per dir que hi has estat? Les Teresines no són de gaire viatjar i fer vacances. Més aviat són d'excursions d'anar i tornar: a Andorra, a Montserrat, a la Patum de Berga, el Corpus de Sitges, a la calçotada a Valls, i algun cop, fins i tot, al Pilar de Saragossa i les Falles de València. Aquesta vegada, però, i per una sèrie de raons i sense parar la feina, Les Teresines decideixen marxar de vacances a l'estranger.
  27/3/2023
  38:32
 • Capítol 6: Likes, haters i influencers
  El tema que Catalunya Ràdio els proposa per parlar al podcast és el Festival d'Eurovisió: des del "Estando contigo de la Conchita Bautista als Eurofans d'avui". Paral·lelament, el "pedido" d'aquesta setmana són 15.000 totebags per a la cursa dels bombers i van molt atrafegades. La ràdio està molt contenta amb elles perquè els darrers podcast han tingut molt èxit. A les xarxes han superat en nombre de followers i likes tot Catalunya Ràdio i s'han convertit en unes autèntiques influencers, cosa que comportarà molts maldecaps i alguns problemes.
  20/3/2023
  43:09
 • Capítol 5: El canvi climàtic ("Operació Greta")
  Les Teresines són fidels espectadores de "l'home del temps" del Telenotícies. Com que elles tontes no ho són, ja s'han adonat de que "la cosa no està prou fina": el canvi climàtic és un tema de conversa diària on tothom hi té opinió, però parla sense saber-ne gaire. Elles tampoc saben exactament qui n'és el culpable: els pets de les vaques, els plàstics i les escombraries, els coets a la lluna... Catalunya Ràdio demana a Les Teresines que parlin del canvi climàtic al podcast aprofitant la visita a Barcelona d'una personalitat coneguda internacionalment per aquest tema. Volen que les Teresines siguin les amfitriones i responsables d'entrevistar-la. El tema i la visita es compliquen i elles se'n surten com poden!
  13/3/2023
  31:29
 • Capítol 4: Els nens només els porten les cigonyes?
  El concepte de família ha evolucionat molt a les darreres dècades. La ràdio vol que Les Teresines en parlin aquesta setmana. Han aparegut nous models de família i la manera de poder tenir i concebre els fills... Les Teresines, que de petites van ser criades pensant que els nens venien de París, tot i que són unes solteres modernes, no estan gaire al dia sobre adopcions, embarassos subrogats i inseminacions artificials. De totes maneres, a elles tant els fa: preguntant per aquí, preguntant per allà, i amb alguna sorpresa pel mig, en trauran l'entrellat.
  6/3/2023
  46:19

Más podcasts de Ficción

Acerca de Les Teresines, pim, pam, pum

Podcast de ficció de La Cubana en clau de comèdia de la mà de Les Teresines. Cada setmana, les tres germanes parlaran d'un tema seriós, però explicat a la seva manera i acompanyades per veïns i "amics i coneguts" de tota la vida.
Sitio web del podcast

Escucha Les Teresines, pim, pam, pum, Historias de lumbrera y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.es

Les Teresines, pim, pam, pum

Les Teresines, pim, pam, pum

Descarga la aplicación gratis y escucha la radio como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store

Les Teresines, pim, pam, pum: Podcasts del grupo