Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Escucha El comunista en la aplicación
Escucha El comunista en la aplicación
(3.247)(171.489)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer

El comunista

Podcast El comunista
Podcast El comunista

El comunista

Catalunya Ràdio
Guardar
Un convidat obre les portes del consultori basat en les seves conviccions polítiques i vitals per resoldre tots els dubtes dels oients, i s'haurà d'enfrontar a ... Ver más
Un convidat obre les portes del consultori basat en les seves conviccions polítiques i vitals per resoldre tots els dubtes dels oients, i s'haurà d'enfrontar a ... Ver más

Episodios disponibles

5 de 50
 • Joel Díaz vs. Lucrecia: "Les lletres de Coldplay no diuen res, estan dissenyades per agradar tothom" - 27/05/23
  La cantant Lucrecia ha estat la convidada al consultori comunista d'en Joel Díaz. L'artista cubana diu que és partidària de la idea del "viu i deixa viure" i que hauria de poder dir que el comunisme "no és tan bo, sense generar un enfrontament". Lucrecia, que ha publicat 10 discos al llarg de la seva carrera, es troba de gira i recentment ha presentat un nou single: "Coquini coco".
  27/5/2023
  31:14
 • Joel Díaz vs. Màxim Huerta: "Tot el que vaig cobrar de la meva etapa com a ministre són 1.500 euros" - 20/05/23
  El periodista i escriptor Màxim Huerta ha estat el convidat del consultori comunista de Joel Díaz. Qui va ser ministre de Cultura i Esport durant uns dies, recorda l'assetjament periodístic que va patir durant aquells dies. Diu, amb humor, que d'aquella breu etapa l'únic que va cobrar van ser 1.500 euros. "No vaig voler cobrar cap tipus de gratificació, però era obligatori que em paguessin una part proporcional." El periodista estrena a À Punt, la televisió valenciana, "La vida al Màxim", un programa d'entrevistes barrejat amb ficció. "Una mica de l'estil La Cubana", diu.
  20/5/2023
  30:57
 • Joel Díaz vs. Gemma Nierga: "No m'agrada dir que soc feliç; em sembla tan complicat, ser-ho!" - 13/05/23
  La periodista Gemma Nierga, actualment al capdavant del programa "Cafè d'idees", ha estat la convidada del consultori comunista d'en Joel Díaz. Després d'haver treballat a gairebé totes les franges horàries de la ràdio al llarg de la seva carrera, diu que "la nocturna" és la que perjudica més la vida privada. Reivindica la figura del periodista que sap escoltar i també ha recordat una de les seves grans passions: el Barça. "Quan Iniesta va marcar el gol de Stamford Bridge em vaig emocionar tant que, l'endemà, no em vaig poder fer una prova de l'embaràs que tenia programada", ha recordat.
  13/5/2023
  32:48
 • Joel Díaz vs Siro López: "Entre un concert de Lluís Llach i una final del Madrid, trio Llach" - 06/05/23
  El periodista i també streamer Siro López ha estat el convidat del consultori comunista de Joel Díaz. Més enllà de passions esportives, Siro López es defineix com una persona d'esquerres, que anys enrere va passar pel PSUC. Confessa la seva admiració per la música catalana d'autors com Joan Manuel Serrat, Lluís Llach o Quico Pi de la Serra. Sobre l'actualitat madridista, sosté que Florentino Pérez és el millor president que pot tenir el club blanc i assegura que "si el Madrid guanya la 15a Champions, s'hauria de retirar de la competició".
  6/5/2023
  38:38
 • Joel Díaz vs Maria Nicolau: "El públic de Springsteen són blancs, rics i volen sentir-se canalles" - 29/04/23
  La cuinera Maria Nicolau ha estat la convidada misteriosa del consultori comunista de Joel Díaz. Nicolau, que es considera una revolucionària, diu, de Ferran Adrià, que "un dels llegats més importants que ha deixat és la truita de patates xips, que ha arribat a les classes populars". Pel que fa a Springsteen, Joel Díaz creu que el públic dels seus concerts "són els avis que es queden amb els nets la nit que els seus fills van al concert de Manel".
  29/4/2023
  27:25

Más podcasts de Comedia

Acerca de El comunista

Un convidat obre les portes del consultori basat en les seves conviccions polítiques i vitals per resoldre tots els dubtes dels oients, i s'haurà d'enfrontar a una entrevista sorpresa amb una persona misteriosa. Dissabtes, a partir de les 11h.
Sitio web del podcast

Escucha El comunista, Entrevistas El Debate y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.es

El comunista

El comunista

Descarga la aplicación gratis y escucha la radio como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store

El comunista: Podcasts del grupo