Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Escucha Informe Sala i Martín en la aplicación
Escucha Informe Sala i Martín en la aplicación
(3.247)(171.489)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Página inicialPodcastsNoticias
Informe Sala i Martín

Informe Sala i Martín

Podcast Informe Sala i Martín
Podcast Informe Sala i Martín

Informe Sala i Martín

Catalunya Ràdio
Guardar
L'economista Xavier Sala i Martín analitza temes d'actualitat aportant el seu punt de vista expert per exposar, de manera didàctica, les claus econòmiques que i... Ver más
L'economista Xavier Sala i Martín analitza temes d'actualitat aportant el seu punt de vista expert per exposar, de manera didàctica, les claus econòmiques que i... Ver más

Episodios disponibles

5 de 50
 • Sala-i-Martín i el deute dels Estats Units: "Això pot ser com la crisi de l'any 2008" - 23/05/23
  Als Estats Units viuen amb tensió el debat sobre el sostre de deute. Què passarà si la màxima potència mundial no pot pagar el seu deute? Quins efectes pot tenir a nivell mundial? En parlem amb el catedràtic Xavier Sala-i-Martín.
  23/5/2023
  14:00
 • Sala-i-Martín, després de l'acord per millorar els sous: "Molta gent s'empobrirà" - 10/05/23
  El catedràtic d'Economia de Colúmbia, Xavier Sala-i-Martín, analitza l'acord entre patronals i sindicats per proposar una millora de sous fins al 2025. L'expert pondera si un problema temporal es pot perpetuar i analitza la pèrdua de poder adquisitiu dels ciutadans, malgrat aquest increment.
  10/5/2023
  26:12
 • Sala-i-Martín: "Amb la nova llei de l'habitatge, el problema anirà a pitjor" - 26/04/23
  El catedràtic d'Economia de Colúmbia, Xavier Sala-i-Martín, pondera la nova normativa impulsada per Pedro Sánchez i assegura que "el que digui el govern no necessàriament és el que acaba passant". Sobre l'anunci de l'augment dels immobles al parc públic, Sala-i-Martín diu que es tracta de "fum electoral".
  26/4/2023
  19:47
 • Sala-i-Martín: "Amb el salari que tenia abans Messi segur que no pot tornar" - 28/03/23
  El catedràtic de la Universitat Colúmbia valora les últimes informacions del "Tot costa" sobre els contactes entre l'entorn de Leo Messi i el Barça. Assegura que el president de LaLiga, Javier Tebas, no deixarà que torni "sense un salari raonable". Per altra banda, l'expert examina la pròxima temporada turística i pondera si s'aconseguirà batre un nou rècord de visitants i facturació. Sala-i-Martín puntualitza que "la política del govern hauria de ser millorar la qualitat del turisme".
  28/3/2023
  17:48
 • Sala-i-Martín sobre la fallida del Silicon Valley Bank: "No hi ha raons per tenir por" - 14/03/23
  El catedràtic de la Universitat Colúmbia analitza l'actualitat amb el pànic que s'ha estat vivint entorn del banc Silicon Valley Bank. Sala-i-Martín considera que "el Silicon Valley Bank era un banc molt descompensat, rebia molts dipòsits d'emprenedors, però no tenia manera d'invertir". L'economista també assegura que, gràcies al suport del govern dels EUA, "s'ha evitat que s'estengui la por entre els inversors". Per altra banda, examina el cas Negreira i afirma que no entén per què s'està prejutjant el Barça per uns fets que encara no estan demostrats. A més, declara que la reacció que va tenir l'afició de l'Atlètic de Bilbao amb el Barça no és justa quan "a la lliga de la pandèmia, els àrbitres van ajudar clarament el Madrid a guanyar la lliga". El catedràtic apunta que és injusta la situació del Barça quan "el Madrid és el més expert en robar lligues".
  14/3/2023
  20:40

Más podcasts de Noticias

Acerca de Informe Sala i Martín

L'economista Xavier Sala i Martín analitza temes d'actualitat aportant el seu punt de vista expert per exposar, de manera didàctica, les claus econòmiques que influeixen en les nostres vides quotidianes
Sitio web del podcast

Escucha Informe Sala i Martín, En Perspectiva y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.es

Informe Sala i Martín

Informe Sala i Martín

Descarga la aplicación gratis y escucha la radio como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store

Informe Sala i Martín: Podcasts del grupo