Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Escucha El Racó del Manga en la aplicación
Escucha El Racó del Manga en la aplicación
(3.247)(171.489)
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Favoritos
Despertador
Sleep timer
Página inicialPodcastsOcio
El Racó del Manga

El Racó del Manga

Podcast El Racó del Manga
Podcast El Racó del Manga

El Racó del Manga

El Racó del Manga
Guardar
Podcast setmanal de manga, anime i cultura japonesa en català: actualitat, anàlisi, recomanacions, curiositats, entrevistes... Ver más
Podcast setmanal de manga, anime i cultura japonesa en català: actualitat, anàlisi, recomanacions, curiositats, entrevistes... Ver más

Episodios disponibles

5 de 20
 • EL RACÓ DEL MANGA - 5x40: PARLEM-NE: ANIMES ESTIU / Torre Kabukicho / "Bauklözte"
  En el podcast d’avuí, la Jayce analitzarà amb mes profunditat l'amenaça d'Ivrea a l'editorial japonesa si continua venent llicencies a Kaji Manga. Al parlem-ne, Adriana Diaz ens farà un repàs dels animes que vindran aquest estiu i que recomanem veure. Posteriorment, a l'Espai Japó, parlarem de la torre Kabukicho, que preten netejar la imatge del famós barri vermell de Tokyo. Tot seguit, Xavi Omella ens parlarà d'un cuiner japonès d'un restaurant, que va resultar ser membre de la Yakuza, i que han trobat mort. I finalment, al Tenkaichi Musical, torna Aida Deturck, versionant per 1er cop i en català l'insert song de Shingeki no Kyokin "Bauklözte".
  5/6/2023
  53:37
 • EL RACÓ DEL MANGA - 5x39: HOTARU NO YOMEIRI / La Taverna d'en Clavell / "Medley"
  En el podcast d’avuí, la Jayce ens parlarà d'Ooso Comics i de l'arribada de Megaman en català, i de com l'estudi MAPPA treu pit de l'èxit de Chainsaw Man. Us recomanarem un manga shojo acabat de sortir del Japó, on descobrirem la relació entre una noble malalta i un Ronin: Hotaru no Yomeiri. Posteriorment, tornarem a entrar a la taverna d'en Clavell. Tot seguit, Xavi Omella ens parlarà d'un nou sabor de gelat al Japó… el gelat de vieira. I finalment, al Tenkaichi Musical, tornen les Younenki Music amb un altre dels seus medleys clàssics.
  29/5/2023
  48:59
 • EL RACÓ DEL MANGA - 5x38: ESPECIAL Estrena UTENA: LA PEL·LÍCULA / "Akeboshi"
  En el podcast d’avuí, especial d'UTENA, la Jayce ens parlarà de la pel·lícula de Slam Dunk en català, i de l'arribada de la IA al mon del manga. Al Parlem-ne, Adriana Diaz ens comentarà 5 curiositats d'Utena que potser no sabiem. Posteriorment recullirem tot el que va passar a l'estrena de la pel·lícula d'Utena en català, amb les opinions dels espectadors, entrevista a en Pau Beltran, responsable de l'estudi de doblatge… i entrevista finalment a Jose Luis Puertas, de Jonu Media. Tot seguit, Xavi Omella ens parlarà d'una exposició de Mercedes Benz on regalaven Yakisoba a tots els assistents. I finalment, al Tenkaichi Musical, torna Nia Catano, versionant en català l'opening 2 de Kimteus no Yaiba: "Akeboshi"
  21/5/2023
  56:17
 • EL RACÓ DEL MANGA - 5x37: JINRUI SHOKU / La Taverna d'en Clavell / "Innocent arrogance"
  En el podcast d’avuí, la Jayce ens parlarà de l'estrena de Card Captor Sakura Clear Card al SX3, i del missatge de Eiichiro Oda sobre el live Action de One Piece. Us recomanarem un manga shonen de terror que fa poc s'ha estrenat al Japó: Jinrui Shoku. Posteriorment, tornarem a entrar a la Taverna d'en Clavell, amb un Oriol amb ganes de guanyar enemics. Tot seguit, Xavi Omella ens parlarà d'un conduncor japones enxampat amb el permis de conduir caducat… fa 60 anys. I finalment, al Tenkaichi Musical, tornen Aventura x Japó, versionant per 1er cop i en català l'opening de Tengoku Daimakyo: "Innocent Arrogance".
  15/5/2023
  52:43
 • EL RACÓ DEL MANGA - 5x36: PARLEM-NE: FURRIES / Estatues de One Piece / "Kizuna no Kiseki"
  En el podcast d’avuí, la Jayce ens parlarà de la nova llicencia seinen de Kaji Manga en català, i ampliarem en exclusiva la informació sobre la polèmica entre Ivrea i Kaji Manga. Al parlem-ne, Adriana Diaz ens parlarà dels "furros", i d'animes que son de furros i potser no ho sabiem… polèmica servida. Posteriorment, a l'Espai Japó, parlarem de la ruta de les estatues de One Piece de la prefectura de Kumamoto. Tot seguit, Xavi Omella ens parlarà d'un equip de beisbol japonès que incorpora en Pikachu al seu casc. I finalment, al Tenkaichi Musical, torna Nia Catano, versionant en català l'opening 4 de Kimetsu no Yaiba: Kizuna no Kiseki.
  8/5/2023
  52:07

Más podcasts de Ocio

Acerca de El Racó del Manga

Podcast setmanal de manga, anime i cultura japonesa en català: actualitat, anàlisi, recomanacions, curiositats, entrevistes...
Sitio web del podcast

Escucha El Racó del Manga, La Catedranime y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.es

El Racó del Manga

El Racó del Manga

Descarga la aplicación gratis y escucha la radio como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store