Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Página inicialPodcastsEconomía
Xavier Sala i Martín Podcast

Xavier Sala i Martín Podcast

Podcast Xavier Sala i Martín Podcast
Podcast Xavier Sala i Martín Podcast

Xavier Sala i Martín Podcast

Guardar

Episodios disponibles

5 de 25
 • El preu del petroli i les fallides d'empreses al món cripto, al Versió Rac1
  Després de tres setmanes consecutives amb descensos en el preu del petroli, aquesta setmana ha arrencat caient als nivells més baixos en gairebé un any (ha arribat a estar per sota dels 83 dòlars el barril). El catedràtic d’Economia de la Universitat Colúmbia Xavier Sala i Martín ha explicat al Versió RAC1 de Toni Clapés que aquesta baixada es deu, principalment, a tres factors. També ha analitzat la caiguda d'una nova una plataforma de criptomonedes. Si fa dues setmanes va ser FTX, aquest cop ha estat BlockFi, que tenia gairebé mig milió de clients. - Link to the article (Rac1.cat)
  12/1/2022
  25:31
 • La fallida de la plataforma de criptomonedes FTX, al Versió Rac1
  La fallida de la plataforma de criptomonedes FTX ha arrossegat la principal criptomoneda del mercat, el Bitcoin, que ha perdut en només un any un 77% del seu valor. Segons el Bank of America aquest és el cinquè major col·lapse financer de tots els temps. Ara fa un any 1 bitcoin valia 69.000 dòlars mentre que  avui es cotitza per sobre dels 16.500 dòlars. Què està passant al sector de les criptomonedes?
  11/16/2022
  33:08
 • Els fonaments del conflicte salarial, a l'Informe SiM
  En ple degoteig de vagues i amenaces de protestes, l'economista Xavier Sala-i-Martín analitza les posicions dels empresaris i els treballadors. Estan obligats a posar-se d'acord? Qui ha de pagar els plats trencats de la crisi? Quina diferència de sous hi ha entre països?
  11/10/2022
  19:51
 • "Si els bancs no fan les coses bé, han de fer fallida"
  Xavier Sala-i-Martín parla al Matí de Catalunya Ràdio sobre la suposada crisi de Credit Suisse. El professor detalla el negoci dels bancs i què es pot fer per gestionar les situacions de pànic per les davallades financeres.
  11/9/2022
  23:25
 • El paper dels bancs al sistema econòmic, al Versió Rac1
  El catedràtic d’Economia i professor a la universitat de Columbia explica què és un pànic bancari i si n'hi pot haver a Catalunya. Tot plegat després de conèixer els tres guanyadors dels Premis Nobel d'economia d'aquest any: Ben Bernanke, Douglas Diamond i Philip Dybvig.< - Link to the article (Rac1.cat)
  10/18/2022
  22:13

Radios similares

Acerca de Xavier Sala i Martín Podcast

Sitio web de la emisora

Escucha Xavier Sala i Martín Podcast, Los 40 Principales España y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.es

Xavier Sala i Martín Podcast

Xavier Sala i Martín Podcast

Descarga la aplicación gratis y escucha radio y podcast como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store