Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland

Cafè Àsia

Podcast Cafè Àsia
Podcast Cafè Àsia

Cafè Àsia

Guardar
Joan Ollé i David Guzman fan una immersió al Festival Grec de Barcelona.
Joan Ollé i David Guzman fan una immersió al Festival Grec de Barcelona.

Episodios disponibles

5 de 12
 • La Xina (segona part)
  Acabem l'itinerari asiàtic allà on vam començar, a la Xina, ara de la mà del periodista Sergi Vicente, que recorda els seus anys de corresponsal al llibre "Xina Fast Forward". I abordem també la situació al Tibet amb Thubten Wangchen, director de la Casa Tibet Barcelona.
  9/2/2018
  54:47
 • Indonèsia
  Guiats per l'escriptor i diplomàtic Manuel Montobbio, passegem per les diferents illes de la immensa Indonèsia, país de tradicions i músiques i rituals mil·lenaris. I amb l'Àlex Gorina revisem títols inspirats en aquelles latituds.
  8/26/2018
  55:52
 • Tailàndia
  El paladar com a manera de conèixer un poble: visitem Tailàndia a través dels gustos de la mà de Clara Roca, directora del restaurant Thai Barcelona. I amb l'Àlex Gorina descobrim algunes de les pel·lícules que evoquen el país i les mil cares de la seva capital, Bangkok.
  8/19/2018
  54:45
 • Corea
  A través de la poesia aterrem a Corea. Parlem amb la poeta Hermínia Mas i la professora de coreà Hwang Seung Ok, que han traduït i recollit en una antologia els poemes de So Jong-ju. Trepitgem la Corea que ha conegut la viatgera Astrid de la Torre, i recordem amb l'Àlex Gorina alguns títols i directors del cinema coreà.
  8/12/2018
  54:41
 • El Vietnam
  Remuntem el Mekong de la mà del periodista David Dusster, que ens acompanya en un recorregut cultural i sociològic a través del Vietnam. I amb l'Àlex Gorina revisem la filmografia sobre un dels països més evocats pels americans.
  8/5/2018
  53:57

Radios similares

Acerca de Cafè Àsia

Joan Ollé i David Guzman fan una immersió al Festival Grec de Barcelona. El nostre particular "Cafè Àsia" fa un itinerari a través de la història i la cultura d'alguns dels països més influents de l'anomenat gegant asiàtic.

Sitio web de la emisora

Escucha Cafè Àsia, Los 40 Principales España y muchas más emisoras de todo el mundo con la aplicación de radio.es

Cafè Àsia

Cafè Àsia

Descarga la aplicación gratis y escucha radio y podcast como nunca antes.

Tienda de Google PlayApp Store